13 May 2012

mama , i love you .

Assalamualaikum~


sempena hari ibu ni , satu entry dibuat khas untuk mama tersayang ..
to my Super Mom !!
Super Mom bukan macam superman . bukan jugak macam spiderman . apatah lagi suparman .
Super Mom lagi hebat dari super super yg karut tapi hensem tu .
Super Mom ialah seorang wanita .
wanita iaitu ibu . ibu yg hebat .
super mom is my MAMA !!
anis sayang mama!
bukan masa hari ibu je perlu ucap camtu , tapi hari2 .
cuma sempena hari ibu ni , anis buat special utk mama .


terima kasih atas segalanya mama .
kasih sayang yg mama curahkan tak pernah kurang .
dari anis lahir sampai anis dah tua2 camni .
hihi baru 21 okeyyy


these wishes are for you mama ,
Happy Mothers Day (13 / 5 / 2012)
Happy Nurses Day (12 / 5 / 2012)
and
Happy Teachers Day (16 / 5 / 2012)


Happy Mother's Day sebab you are my mommy and you are the best mother in the world !!


Happy Nurses' Day sebab you worked as a nurse before this and of course , mamalah nurse kami adik beradik kat rumah kalau kami tak sihat . kan kan kaaann...


Happy Teacher's Day sebab now you are a clinical instructor , mengajar nursing student . dan of course , mamalah cikgu kami adik beradik sejak kami kecik kemetot ..
nak kira 1 + 1 pun tak tau , mama ajar kami , sampai la skarang , bagi lah nombor ape2 pun , boleh je jawab . tarahal punye .
tapi pakai calculator la . haha


thank you for everything .


best moments with you
-buat kuih sambil borak
-borak2
-geletek sampai tak hengat dunia
-usik mama pastu tengok mama melatah
-menari sama2 kat dapur bila ade lagu2 lama
-kiss mama banyak2
-peluk mama kuat2
daaaaaan macam2 lagi :)
mama you are the queen of my heart


anis saaaaaayang mama sangat sangat sangat sangat sangat .




Happy Mother's Day mama .









7 comments:

  1. Replies
    1. 3 in 1 wishes...hahahhaha
      Ur mother are very lucky....
      Selamt hari Ibu kepada wanita bergelar Ibu

      Delete
  2. Everyday is mother's day kan? :)

    ReplyDelete
  3. Kasih sayang mama tidak ternilai...kasih sayang yang tidak akan hilang...sebati dalam hati, mengalir dalam darah...begitu sucinya kasih IBU....nice entry dear :D love it !~

    ReplyDelete