06 May 2012

macam-macam di PSAS

Assalamualaikum~


baru je 3 hari lepas (3 Mei) habis paper Kejuruteraan Tapak (subjek gegar jantung) , dan itu la last paper untuk final exam sem 6.. lambat kan kitorang habis?
budak2 lain (terutamanya budak elektrik) dah bleh joget2 lambak kat umah ,
yg budak2 awam still dok pegang buku sambil tersengguk-sengguk...
macam biasa , tiap sem mesti budak awam yg paling sayang poli..
sebab tu habis lambat . hahahoho
tahniah tahniah !


rasa cepat je dah habis sem 6 .
teringat lagi time sem 1 . yes yes. MSK.. Minggu Suai Kenal .
KUAJAQ ! semua budak penat dan busuk tahap lori sampah kuasa dua .
ade yg tak mandi.. haaa aku tau tuuuu... hihihi
kenal dgn roomate nama Huda . comeyy orangnye .
suke loyar buruk . suke senyum . suke bergaya . cewahh mcm datin weh ! hihi ..
pastu wabak H1NI menggila.. ramai demam.. tapi poli x tutup.
-.-"
aku tau korang harap sgt poli tutup kaaaaan.....


masuk sem 2 plak , bajet dah senior sangat .
tengok budak sem 1 ,
wahahah!! padan muke kau , kena lari2 bawak payung PSAS !
amboi amboi.. belagak gile !
duduk sebelah Iman . wayar otak dia selalu tercabut .
suke conteng2 buku aku . botox muka aku rosak sebab selalu gelak dgn dia .
kadang2 sakit perut sebab tahan gelak dlm kelas. gila kau Iman ! hahaha


sem 3 plak , muka poyo bajet senior makin bertambah .
subjek pun makin pandai gurau kasar .
semua kelam kabut cari tempat practical .
dah dapat , tak bersyukur plak sebab elaun sikit .
hahaha banyak songeh btul budak2 zaman skarang .
termasuk aku . hihi


zaman practical ,
oo yeahh ! semua yg dpt elaun , pegi shopping , enjoy .
tak ingat nak simpan untuk bayar duit PTPTN oooiii...
same la aku . sep sikit ! sep sikit !


habis practical , sem 5 plak .
semua nak cter psl pengalaman practical . cter lawak ade, cter sedih ade, cter ntah hape hape pun ade .
piling lah , footing lah , bumbung lah , konkrit lah , BRC lah , longkang lah ,...
huii bagus2 semuanya . yg pastinya aku slalu dengar cter PONTENG !
hahaha ..


sem 6 ! amik kau , subjek cabut jantung .
kembang kecut hidung jawab exam .
dan sesi jejak kasih laa last day haritu ..
sedih pulak aku bila salam2 peluk2 kawan .
pasni ntah jumpe ke tak lagi .
tapi punca mata aku masuk habuk haritu sebab kawan yg bernama Aina .
sedih gile babas nak berpisah , maybe sebab aku sayang Aina tu . yela , aku kan lesbian .
weeee~
famous nama kau kat sini ekk !
heee ok bebeh ,
aku tau bosan gile babas laa baca menatang ni .
semoga berjaya ye kawan2 !
ok dah bye .


14 comments:

  1. wowoowoo...terharu la bibik joyah..

    ReplyDelete
  2. Jgn lupe kene kejar anjing.. Ahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaa yaa laa. lupe nak cter. hahaha

      Delete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. thanx anis..hehehe...besa name aq kao tulis...hehehhe...bkn datin la..artis la..hahahahaah..syg anis...aq harap dpt jumpe kao ag..muahhh..(.^_^.)
    aq guna blog adik aq..hehehe (huda)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. ok2 artis. syg kau gak :)

      Delete
  5. The happiest moment adalah masa belajau..mesti best punya..
    Rindu aku masa belajau kat U...huuhu

    Support me by Daily vote me for blogger of the year

    ReplyDelete
  6. punca mata aku masuk habuk haritu sebab kawan yg bernama Aina .
    sedih gile babas nak berpisah , maybe sebab aku sayang Aina tu . yela , aku kan lesbian .
    weeee~

    ReplyDelete
  7. macam biasa , tiap sem mesti budak awam yg paling sayang poli.. ~~ mmg pun.. akak pnah rsa.. setiap sem.. bilik sblh msti sunyi sbb dorg abis exam awl.. wuaaaa...!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe btul btul ! jeles je dgn bdk kos lain. hehe

      Delete