23 October 2012

click la . please la . please la .

Assalamualaikum~

wahh click jugak . maseh maseh . 
buat masa ni aku ketandusan idea .
jom la teman baca natang ni jap .
saje suka2 post pasal diri sendiri .
*macam budak takde masa depan je*
my blog whaaattt . . . 
like my heart la ( suka hati aku la )

1. orang panggil Anis , Nish , Joy , Joyah , Fazreena .

2. geli lipas , cicak , lalat , ulat dan alien .

3. sukaaa hamster , kucing , beruang dan alien . aik ??

4. seorang kakak yang comel

5. tak tau pasal politik . study kat politeknik . eh ape kena mengena?

6. pernah baling fon masa tido sebab mimpi tengah main netball . tapi fon sihat walafiat cuma bateri tercabut .

7. pernah jadi cikgu tadika selama 3 tahun hari .

8. teringin nak tengok perokok isap rokok terbalik
- api dalam mulut , filter kat luar . muehehehe!!

9. takde idea dah .

10. ok ada idea . suka dengaq oghang utagha ngan ore pata timur kecek . cececehh ada maksud tersirat tu .

11. wakil pelari pecut peringkat dunia .
     ok dalam dunia ada negara . negaranya adalah Malaysia . dalam Malaysia ada negeri . iaitu Selangor . dalam Selangor ada daerah . daerah Petaling . dalam daerah Petaling ada sekolah . jadi saya adalah pelari pecut peringkat sekolah = dunia . please la paham .

12. sebenarnya tengah tunggu movie habis download .

13. kadang2 tak tumpu dalam kelas tapi angguk2 bila lecturer pandang supaya dia ingat aku dengar .

30. haa dah point yang ke-30 ni . cukup la tu . bye .

^__^  hehohihuha






10 comments:

  1. i like lahh ! (; - memen -

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe memennnnn!!! buat la blog pleaseeeee

      Delete
  2. haha mne lei wt blog , t sapa na bce blog kmu .. (; biarla sye mnjdi pmbce blog kme yg setieee , cewahh ! ye dok ??

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheeee... wat je.. wat mcm diari. suke hati je nak ckp ape. haha

      Delete
  3. Ini entri kan idea kamu..ok..
    Don,t wori saya baca blog anda....janji updated....hihihi

    ReplyDelete
  4. nice to meet you..hehe
    *cumil*
    ^_^

    ReplyDelete
  5. cept updatee~ na denga cite dri kmuu .. -memen-

    ReplyDelete