12 March 2013

Penderaan di Office :(

Assalamualaikum~

entry ni mengisahkan manusia-manusia yang tak berperikemanusiaan .
mendera anak orang lain dengan menggunakan benda berbahaya .
memukul , menerajang , menggelabah , menyepak ....

tapi dera sambil senyum .
huh??? apakah??

Pendera #1
Nama Gelaran : Capit Garang Angat-angat


pendera ni hayun tong air ke arah mangsa , iaitu Janjan bukan nama sebenar .
nama dia manja2 gitu kan .
sebab orangnya memang manja . ( bwekkkkk )
tengok tu . sambil senyum . 
pendera kategori sweet .
Capit Garang Angat-angat ni WANTED .
memang famous dengan kes-kes dera .


Pendera #2
Nama Gelaran : Kak Sitot



ni lagi sweet . pegang rotan sambil senyum .
tengok la betapa sweetnye pendera zaman sekarang .
yang nak kena rotan tu pun boleh tergoda tengok akak kite ni .
anyonyonyoo.....

wehh tolon tolonnn aku sebenarnya tak ada idea nak taip apa ..

Pendera #3
Nama Gelaran : Capit Garang Angat-angat .
eh? nama kau lagi .

kan.... aku dah cakap dah dia ni famous dengan kes dera .
siapa nampak dia tolong rendam dia dalam loji please .
tengok gambar kat bawah ni .
sesedap jebon je dia taruk kepala Janjan dalam kotak limau .
ehh lain macam je ayat .
silap2
sesedap jebon je dia taruk kotak limau dalam kepala Janjan .
ehh lain macam jugak ayat ni .
ahh whatever lah .
hehohihuhaaaaa
 




korang ingat krismas je ada santa claus ?
chinese new year pun ada tauu ..
merengg merengg merenggggg

Pendera #4
Nama Gelaran : Encik Stokin

pendera ni dera orang tang hidung je ..

hari-hari dera orang guna stokin .
baunye semerbak !
siap ada tumbuh cendawan kat stokin tu .
- tipu tipu tipu -
siapa punyaa???
tunggu jawapannya di episod akan datang ,
jangan biarkan hidup anda diselubungi........
stokin.....~~

pehhhh bau stokin dah blog aku nihhh

ok bye . aku ngantuk . tidoq dulu naaa......
BIBIKKK tutup lampu !!
cehhh bajet ada bibik......
-.-"

4 comments:

  1. awat tak buat pendera lipas ? femes kot pendera tuu . dah la cun macam rikishi . wawawa

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha amboiii lipas jgn main2 haa... haha
      siapakah anda di atas ini

      Delete
  2. dasat2 geng anis ekk .. jgn terikut sudaa . ckupla wanted pmbunuh lipas bsiri . pmbunuh ke ?? ke pelari ??:P -memen-

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha!!! jgn bikin kantoi minnnn :P

      Delete