25 February 2012

suara dari langit . scary~

Assalamualaikum~


cerita psl bunyi pelik dari langit belum tersebar luas.
jadi nak tolong sebarkan la ni.
mula2 mmg x caye. tapi sebab sampai masuk berita,
takut gila baq ang!
aku dapat tau psl ni pun dari Kak Mira (amboihh femes la you i letak name you!)
video first dari Kota Samarahan, Sarawak.
benda ni anda-anda semua kena amik serious sebab bukan warga Sarawak je yg dgr ,
tapi juga kat bberapa negara lain...
Canada, Sweden, England, Amerika, Denmark, Czech Republic, Hungary dan lain2.
(dan lain2 tu maksudnye sbenarnye aku x tau. hahaa)
ok ok aku tau korang taknak baca punye.
dah, pasang speaker kuat sikit , dan PLAY !
weii aku serious ni, tak tipu....cepat la play.....

SARAWAK


AMERIKA ( dengar clear punyaa )


ENGLAND


sesiapa tolong jelaskan bunyi ape tu !! scary !!
*banyak lagi video kat youtube .
search la strange sounds . ok choww



12 comments:

  1. ini sebagai petanda supaya kita lebih dekat dgn Allah ..

    ReplyDelete
  2. takut nye kan..bdw, kena banyak kan beribadat..sebenarnyer amal xcukup lagi.. :( peluang untuk kiter mendekatkan diri..dan kena sentiase beringat..

    ReplyDelete
  3. yaa.. benda ni betul atau tak, wallahualam...

    ReplyDelete
  4. mungkin ade yang menidakkan, mgkin ade yg mengiyakan..yg penting, sentiasa jgn lupe Allah...:)

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. x tau laa btul ke x.. tkut kan.. huuuu

      Delete
  6. Hohoho i'm pojiekyra la...hehe peace

    ReplyDelete
  7. Hohoho i'm pojiekyra la...hehe peace

    ReplyDelete